Despre noi
Activam pe piata constanteana de peste 20 ani in domeniul anvelopelor si jantelor auto. Am reusit sa impunem un nume prin seriozitate, profesionalism si respect fata de clientii nostri. Dotati cu o tehnologie de utlima ora, montam cele mai renumite marci de anvelope si jante.


Am introdus pe piata conceptul de "montaj gratuit" pentru produsele achizitionate de la noi.

Suntem distribuitori la majoritatea brandurilor de anvelope existente. Marfa o livram direct de pe stoc, astfel scutim timp pretios necesar unei comenzi. Pentru cazurile rare in care produsul nu se afla pe stoc, facem comenzi din import.


  - Pentru orice anvelopa sau janta achizitionata de la noi, asiguram Montajul si echilibrajul gratuit.

  - Pentru comenzi online, va rugam sa va faceti un cont. Marfa o veti primi prin curier in maximum 24-48 de ore ( in zilele lucratoare , in functie de ora de plasare a comenzii ), daca marfa se afla pe stoc.

  -Transportul  prin curier rapid ( 20 lei / anvelopa sau janta  ), plata ramburs, sau cu OP (cu livrare dupa efectuarea platii).

 


Toate preturile contin T.V.A. si ecovaloare. La service-ul nostru din Constanta, asiguram montaj gratuit a produselor comandate. Aflati aici cum ne gasiti.